+34 656 32 76 85
  • English
  • Español
  • Norsk Nynorsk
  • Svenska
  • Dansk
  • Français
  • Deutsch
Menumenu

LUKSUSPENTHUS TIL SALGS I MARBELLA
Bare oppført for salg - FANTASTISKE UTSIKTER

Pris  694.990 €

3 Soverom penthouse med flott utsikt.

PRIS: € 694.990

Fantastisk 196 kvm sydvendt penthouse leilighet med fantastisk, panoramautsikt over sjøen og to, romslige åpne terrasser i hver ende med mye privatliv. Eiendommen dekker hele toppetasjen i en mindre luksuriøs kompleksbygning, og er designet for å gi deg direkte sollys fra morgen til solnedgang. Ligger i de vakre åsene i Marbella East i et moderne samfunn fra 2005, omgitt av natur og luksuriøse villaer med høy verdi, er det fortsatt bare fem minutters kjøretur fra de beste strendene i Marbella, som tilbyr naturlige sanddyner, ti minutter fra La Cañada kjøpesenter , ti minutter til Marbella sentrum og 40 minutter fra Malaga lufthavn.

Den nylig renoverte luksusleiligheten - som er den største i felleskomplekset - har tre romslige soverom, tre bad og et veldig stort oppholdsrom (90 kvm) med et fullt utstyrt kjøkken med åpen planløsning. Det gir havutsikt fra nesten alle rom, tilgang til terrasser gjennom terrassedører fra gulv til tak, mye dagslys og er veldig lyst. SPESSJONER inkluderer et sekundært servicerom med et mindre kjøkken, to boder, doble vinduer og dører i teak, marmorgulv overalt, elektriske persienner, privat heis og gulvvarme på badet. Også inkludert i prisen er en bod i garasjen og tre garasjeparkeringsplasser.

Samfunnskomplekset er designet som en moderne versjon av en hvit andalusisk landsby som også består av en vakkert designet og velholdt hage og tre bassenger i forskjellige størrelser som er tilgjengelige for eierne. Det ligger i Urbanization Altos de Los Monteros, som har 24-timers sikkerhet bare 5 minutter fra A-7. Marbella East tiltrekker seg mye oppmerksomhet akkurat nå siden to femstjerners luksushoteller er i ferd med å åpnes i løpet av de neste par årene, inkludert et Four Seasons Hotel i El Real de los Monteros designet av den verdenskjente amerikanske arkitekten Richard Meier og en W Hotell i nærheten av Playa de los Monteros. Hvis du liker golf, kan du også nå de tre prestisjefylte banene Santa Clara Golf, Rio Real Golf og Marbella Golf Club på bare fem minutter.

Alt ovenfor gjør Altos de los Monteros til det perfekte stedet å nyte et kvalitetsliv omgitt av natur og Middelhavet, mens du fortsatt er innen rekkevidde av alle tjenester og fasiliteter, samt det utrolige dag- og nattelivet som pustes inn byen Marbella.

[email protected]

Tlf: 00 34 635545451

.

Orientering
 
Sør
Sør Vest
Tilstand
 
Utmerket
Basseng
 
Felles
Klimakontroll
 
Klimaanlegg
Utsikt
 
Hav
Panorama
Basseng
Egenskaper
 
Private terrasse
Marmorgulv
Møbler
 
Valgfritt
Kjøkken
 
Fullt utstyrt
Hage
 
Felles
Parkering
 
Under bakken
Garasje
Mer enn én
Kategori
 
Luksus
Videresalg
Samtidsmusikk

Skjøteverdi

Ikke kjent

Fellesskapsavgifter

€ 5,484 /Year ( € 457 /month )

Søppel skatt

€ 180 /Year

IBI Avgifter

€ 1,572 /Year

Type

Penthouse

Provins

Málaga

Areal

Costa del Sol

Sted

Altos de los Monteros

Beds

3

Baths

3

Boligareal

195 m² / 165 m²

Terrace

116 m²

Samlet størrelse

311 m²

Etasje

3

Ferdigstillelse

2008

Nøkkel

I kontor  

Mer informasjon

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.